Kajgana sa mladim lukom

  • Prep Time
    5
  • Cook Time
    10
  • Serving
    2 People
  • View
    124

Sastojci:

jaja – 4 komada
maslac – 2 kašike
mladi luk – 4 komada
ulje – 1 kašika
aleva paprika – po ukusu
biber – prstohvat, dva
so – po ukusu

Directions

Recept koji može da se spremi svakog trenutka!

Step 1

U posudu razbijemo dva jaja i mutimo ih viljuškom. Isečemo pera mladog luka na sitno i dodajemo ih u jaja, dodajemo ulje i sve mešamo.

Step 2

Dodajemo so i biber po ukusu. Uzimamo tiganj i stavljamo maslac u njega.

Step 3

Nakon što se istopi, mažemo četkom po krajevima tiganja i ostavljamo da se dobro zagreje. Sipamo smesu od jaja u vruć teflonski tiganj. Promešamo nekoliko sekundi i ostavljamo tako dok tečnost ne nestane i ostane naša ukusna kajgana. Sipamo jaja na tanjir i serviramo kajganu sa mladim lukom.

Conclusion

Prijatno!

You May Also Like