povrće

Juneći ramstek sa povrćem

  • 0 / 10

800 g junećeg ramsteka1 kašika ulja2 kašičice senfakašika solikašika majčine dušicepo 1 kašičica bibera i žalfije3 peršuna1 paprika1 crni luk600 g krompira100 ml belog vina2

Paelja sa junećim mesom

  • 0 / 10

700 g junećeg filea 100 g zelene boranije 100 g žute boranije 100 g graška 100 g crvenog pasulja (iz konzerve) 80 g kukuruza šećerca

Salata sa piletinom i povrćem

  • 0 / 10

300 g belog pilećeg mesa200 g krastavca (kornišoni)200 g paradajza1/2 srednje vezice peršunapo ukusu soTesto za palačinku:2 jaja1 prstohvat soli1/3 kašičice italijanske mešavine začina1/4 kašičice

Brancin u povrću

  • 0 / 10

Sastojci: brancin – 1 kom.patlidžan – 1 kom.batat – 1 kom.luk – 1 kom.krompir – 4 kom.peršunsoja sos – 1 k.k.maslinovo ulje – 1 s.k.limun

Pečena svinjetina sa povrćem

  • 0 / 10

Sastojci: svinjska plećka – 1 kg ili kolenica krompir – 7 – 8 komada, srednje veličine bundeva – 7 – 8 parčića, sirova, ljuštena šargarepa

Teleća čorba sa povrćem

  • 0 / 10

Sastojci: teletina – 350 – 400 gluk – 1 glavicašargarepa – 1 komadpaprika – 2 komada crvenih, pečenihparadajz pire – 1 kašikakrompir – 2 komada

Posna testenina sa povrćem

  • 0 / 10

Sastojci: 1 veća glavica crnog luka1 šolja graška1 šolja boranije1 šolja kukuruza šećercanekoliko babura paprika4 paradajza sveža ili paradajz sos ili sok ( ukoliko sipate

Punjeni luk (pirinač i povrće)

  • 0 / 10

Sastojci: luk – 6 komada, velike glavicešargarepa – 1 komad, velikakarfiol – 1/3 šolje, iskidangrašak – 3 – 4 supene kašike, iz teglekukuruz – 3

Kuvana piletina i povrće – dijetalna

  • 0 / 10

Sastojci: pileće meso – 800 gšargarepa – 3 komadaluk – 2 glaviceparadajz – 3 komada, oljušteni i isečeni na sitnocrevene paprike – 1 komadceler –