Prvo kuvamo fil. U šerpu sipamo 500 ml soka od narandže. Posebno mutimo puding, šećer i ostatak soka.
Kada sok provri zakuvamo puding i mešamo dok se ne zgusne.
SKlanjamo sa vatre, stavljamo preko kesu ili foliju i ostavljamo da se hladi.
Zatim sledi priprema kore.
Odvojiti belanca od žumanaca. Belanca umutiti sa šećerom pa dodavati postepemo žumanca i ulje.
Na krjau umešati prosejano brašno i kakao.
Izliti u okrugli pleh prečnika 26cm i staviti da se peče u prethodno zagrejanu rernu na 180 stepeni 20ak minuta.
Pečenu koru ohladiti, okrenuti naopako, vratiti u kalup i preliti sa malo soka od narandže.
Za preliv zagrejati slatku pavlaku da bude vrela, dodati čokoladu i mešati dok se ne otopi.
Preliti preko kore ali ne drmati i ne dirati kako ne bi dole procureo. Možete malo i da sačekate da se prohladi i krene da se steže, ja sma prelivala odmah i onda morate malo da pripazite.
Umutiti maslac sa šećerom u prahu pa mu dodavati ohladjen puding i mutiti sve zajedno.
Umutiti posebno slatku pavlaku, ne jako čvrsto, pa i nju dodavati pudingu i mutiti sve zajedno.
Ceo fil naneti preko stegnute kore.
Za žele prleiti želatin sa vodom, ostaviti 5 minuta da se stegne pa zagrejati u mikrotalasnoj da se otopi ili staviti na posudu sa vrelom i sačekati da se sve zagreje.
U otopljen želatin sipati malo cedjenog soka od pomorandže, izmešati a onda sve istresti nazad u ostatak soka i time polako prleiti tortu.
Staviti u frižider bar 4h da se stegne sve i ohladi.