Svinjetina Chops i Peppers je jednostavan obrok za jelo koji je savršen za zauzet vikend. Uverite se da kupite goveđeg mesa za ovaj recept zato što su najnežniji. Kad god se meso brzo kuva, moraćete da iskoristite popust.

Možete zameniti neke zamrznute boranije ili špargle za papričice u ovom laganom i ukusnom receptu. Ili dodajte malo bešavskog graška ili rezane ili isecane tikvice ili žutog letnjeg tkiva.

Možete koristiti vodu za deglaciju posude nakon što se meso i povrće kuvaju, ali pileća juha dodaće više ukusa. Koristite sve što imate na raspolaganju. U ovom receptu nema mnogo sosa; dovoljno da pokrije svinjetinu i veggije i dodate divan ukus.

Ovaj recept se može praviti i sa kokoškim grudima bez kosti. U isto vreme će kuvati. Uvek kuvajte piletinu na 165 ° F, mereno pouzdanim i preciznim mesnim termometrom.

Poslužite ovom receptu s lijepim pirinčem od pirinča ili nekim vrućim kuhanim testenama bačenim sa nečim maslacem, parmezanom i biljem. Takođe možete dodati i pareni šparoge ili boranije, ili probati voćnu salatu napravljenu sezonskim proizvodima. Dodajte malo bijelog vina za divan obrok u nedjelju.

Šta ćeš ti trebati

  • 4 (3/4 inča) debelih svinjetina
  • sol i biber po ukusu
  • 2 kašike žlica
  • maslinovo ulje
  • 1 luk, iseckan
  • 2 karanfilića beli luk, mleveno
  • 2 crvene paprike, zasejane i isečene u trake
  • 3 kašike belog vina Worcestershire sos
  • 1/2 šolje vode ili pileća juha
  • 1 kašičica osušene listove timijana
  • 1/2 kašičice osušene lišće marjorama

Kako to učiniti

Provucite obruke sa obe strane s solju i biberom.

Zagrejte maslinovo ulje u teškoj ponudi na srednjoj visokoj vrućini i dodajte gajbice, luk i beli luk. Pecite petlje na 5 minuta na jednoj strani, često protresite tašnicu tako da beli luk ne gori, a zatim okrećete i dodajte paprike. Pokrijte i kuvajte 5 do 8 minuta duže ili dok svinjetina ne registruje najmanje 145 stepeni F. Uklonite ljiljane, luk, beli luk i papriku sa tepiha i odložite, pokriveni da biste bili topli.

Dodajte sosu Worcestershire, vodu ili pileće brašno, majčino dušu i marjoram do kašastih ostataka na tepištu, grebanjem dno tepiha sa gumenim špatuljem kako biste oslobodili panjeve koji sadrže puno ukusa. Kuvajte dok se sos malo ne gube, a zatim vratite svinjetinu i povrće u tanjir. Kuvajte duže 1 minut da sakrišete svinjetinu sa sosom, a zatim poslužite.

Smernice za hranu (po poslu)
Kalorije553
Ukupna mast30 g
Zasićenih masti9 g
Nezasićena mast14 g
Holesterol134 mg
Natrijum414 mg
Ugljikohidrati22 g
Dijetetski vlak3 g
Protein47 g

(Informacije o ishrani na našim receptima izračunavaju se pomoću baze podataka o sastojcima i treba ih smatrati procjenom. Pojedinačni rezultati mogu se razlikovati.)

Izvor: https://bs.hiloved.com/

Recommended Posts