Ručak

Hercegovački keškek

  • 0 / 10

2 kg kokošijeg mesa1 kg pšenice belijesomalo putera

Kaštradina

  • 0 / 10

500 gr kaštradine1 kg raštana500 gr krompiraglavica crnog lukapar čenova belog luka

Leskovački uštipci

  • 0 / 10

500 gr mlevenog junećeg mesa100 gr slanine100 gr kačkavalja1 kašičica ljute paprike3 čena belog lukaso i biber

Lučen gra-Vranjanski recept

  • 0 / 10

500 gr pasuljakašika uljalovov listso, biber1 dl ulja za prelivanje1 kašičica aleve paprikepola glavice belog luka

Teleći perkelt

  • 0 / 10

600 g teletine3-4 glavice crnog luka2 kašičice aleve paprikekašika mastikašika brašna1 dl tople vode2 dl pavlakeso

Domaće teleće kobasice

  • 0 / 10

teleće meso – 5 kgsvinjske grudi – 1, 5 kgslanina – 500 gso – 20 gsmeđi šećer – 15 gčubar – 50 galeva paprika –

Kafanski ćušpajz

  • 0 / 10

3 kg očišćene šargarepe1 manje od 1,5 kg sveže pile1 kašika džema od ljutih papričica6 ljute paprike gurmanke ili sušene venčare1 kašika bibera mlevenog3 glavice

Pire od graška i šargarepe

  • 0 / 10

300 g graška2 srednje šargarepepo potrebi voda20 g maslaca50 ml mlekapo ukusu sobiberbeli bibersuvi biljni začin

Musaka od zelja

  • 0 / 10

30 listova zelja500 gr mlevenog mesa2 jajeta2 dl mleka1 glavica crnog luka1 dl uljaso, biber, aleva paprika

Krompir paprikaš sa mesom

  • 0 / 10

600 gr svinjskog ili junećeg mesa1 glavica crnog luka2 šargarepe1 kg krompirapar suvih paprika50 ml ulja ili masti100 ml paradajz sokapar čenova belog luka2 kašike